Kopiera list

"Eller skapa din egen!"

Vi på Björkkullens har inriktat oss på att kopiera gamla lister år våra kunder. Detta har blivit mer och mer populärt då man önskar behålla en profil som tidigare funnits i huset eller lägenheten man gör om.


Att kopiera en list är inte speciellt svårt och inte heller så dyrt som man kan tro! Vi har kunder som önskar få kopiera 5 meter upp till lister för ett helt hus, och vist, slår man ut priset i löpmeterpris så kan det bli mycket. men räknar man åt andra hållet och får byta alla lister i huset för man inte får tag på den som redan finns så blir det billigt att ta fram stål även för 5 meter. 


När vi kopierar en list önskar vi oftast få en liten bit av den gamla. givet vis kan man rita en helt egen designad list också! När avritningen är gjort läggs detta in i ett program som gör en CAD ritning för framtagning i en trådgnistmaskin.  Givetvis får du som kund vara med under hela processen och är med och godkänner slutlig tillverkningsritning.


Priset varierar beroende på hur många stål som behövs, oftast behövs ett stål och då börjar priset på ca 1800kr inkl moms. 


Ni är alltid välkomna och kontakta oss vid frågor. 

0705-589510