Om Björkkullens

Björkkullens listhyvleri startade 2018 då jag Emil började förverkliga mina drömmar att utföra snickerier. Jag ville vara unik och finna en produkt/tjänst inte alla utförde. Fram till år 2000 kunde man ringa ett hyvleri som jobbade småskaligt, Idag är det svårare då många hyvlerier gått över till volymtillverkning. Så är det i alla fall runt Ulricehamn där jag finns.

Sagt och gjord, jag investerade i en fyrkutter hyvel, ordnade en bra och lokal leverantör av tresidig kvistren furu och började lära mig så smått att tillverka lister. Det visade sig fort att mina tjänster/produkter var eftertraktade och under 2020 har jag hyvlat fram lister till ett antal hus i väst- och södra Sverige. Efter sommaren 2020 valde jag att investera i en helt ny maskin och nu är jag än mer nöjd över den kvalité jag levererar.

Hösten 2020 ingick jag ett samarbete där jag säljer massiva furugolv som återförsäljare för Stigma. Stigma finns i Älvsered och har hyvlat golv i 50 år. Ett gediget norrländskt massivt golv som jag nu saluför till riktigt bra priser.

 

Jag brinner för service och noggrannhet, tillsammans med er och era projekt, stora som små hoppas jag få vara med och  leverera de ni önskar. Jag hyvlar inte bara lister till Sekelskifteshus utan jag hyvlar allt som går att hyvla. Paneler, Lockläckt, tredelade golvlister, regelvirke, Limträ mm

Frågan är fri och mottot är att jag vill lösa allt.

Välkommen och kontakta mig vid frågor 

Hälsningar

Emil Boman
0705-58 95 10
[email protected]